Om meg

Om meg og om Trøste & Bære

Jeg er bosatt i Stavanger og utdannet bærekonsulent med Slingababy UK i 2018.   Jeg har jevnlig veiledet nye bærere siden 2015.

Jeg er også mor til to barn på fire og syv år som både jeg og mannen min har vært så heldige og fått kosebåret mye! 

Jeg brenner for at alle foreldre som ønsker det skal få oppleve gleden i å bære sitt barn.  Både kosen og det praktiske aspektet.  Det er bra for både voksen og liten, både fysisk og psykisk.

Til daglig jobber jeg med kommunikasjon, forskning og psykisk helse.  Trøste & Bære er mitt sideprosjekt -vi bygger god psykisk helse for både voksen og barn når vi kjenner at vi mestrer foreldrerollen.  Bæring kan være en viktig del av dette.

Min historie

Jeg har båret mine barn fra veldig tidlig av.  Barn nr. 1 var et bærebarn, et sånt borrelåsbarn som ikke ville la seg legge ned uten ville protester.  Dette gjorde at vi anskaffet det som var av bæredingser.  Jeg var så heldig at jeg fikk hjelp av folk jeg kjente til å bære trygt og komfortabelt.

Da barn nr. 2 kom på banen oppstod behovet for å bære et barn for å slippe å ha søskenvogn. Det var også en god måte å gi nærhet til eldste på mens babyen fikk det den trengte.

Barn nr. 2 har alltid vært veldig selvstendig av seg, men han liker bærekosene sine likevel.  Og noen ganger er det greit å knyte ham fast så han ikke stikker av på åpne plasser 🙂

Bæring har vært en viktig del av vår hverdag.  Både jeg og mannen min har båret barna mye og dermed aldri blitt hindret i vår fremferd av en trapp eller en gjerdebukk.  Ikke minst har barna fått dekket sitt nærhetsbehov samtidig som vi har fått gjøre det nødvendige i hus og hage.  Vi ville aldri vært det foruten.  

Mitt håp er at jeg kan hjelpe andre foreldre til å få samme gode barsel- og småbarnstid som vi har hatt, med koser på hver handletur i hverdagen og klemmer når man gjør oppvasken.

Trøste & Bære bærehjelp

1 kommentar til “Om meg”

  1. Tilbakeping: One wrap to carry them all... ⋆ Trøste & Bære

Kommentarer er stengt.